Werken Op Buro

Werkplekken IJsselstein
Flexwerkplek IJsselstein Op Buro
Flexwerkplek IJsselstein Op Buro
Flexwerkplek in IJsselstein

Thuiswerken en kids gaan niet samen met een overvolle to-do-list. Zo af en toe plan ik een dagje Op Buro en werk ik mijn hele lijstje af om daarna weer optimaal te kunnen genieten van mijn gezin.

Sandra

Hier vind je superfijne werkplekken! Fijne bureaustoel en een goed verstelbaar bureau. Ik heb lekker ongestoord mijn to do lijst af kunnen werken en gelunched met Annemiek en Melissa.

Christel

Het contact met andere ondernemers is inspirerend en zorgt daarnaast voor het stukje gezelligheid dat ik thuis aan de keukentafel miste. De knusse ruimte is erg leuk ingericht en van alle gemakken voorzien.

Machteld

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen werken er Op Buro?

Er zijn 4 werkplekken Op Buro. Op dit moment zijn er 3 bureaus in gebruik als Vast Buro, dus is er nu 1 bureau beschikbaar als Flex Buro.

Wat zijn de openingstijden?

Er zijn geen vaste openingstijden. Deelnemers met een Vast Buro hebben een eigen sleutel en een Flex Buro moet je vooraf reserveren.

Is er ook een spreekkamer?

Er is geen spreekkamer Op Buro. Je kunt voor een korte afspraak gebruik maken van de keukentafel, terwijl burogenoten ook aanwezig zijn in de ruimte. Lees meer in ons huishoudelijk reglement.

Hoeveel personen kunnen plaatsnemen aan de keukentafel?

In verband met coronamaatregelen kunnen er maximaal 3 personen plaatsnemen aan de keukentafel.

Kan ik een privé afspraak Op Buro plannen?

Buiten kantoortijden kun je Op Buro privé gebruiken. Dit is op werkdagen na 18.00 uur of in het weekend. Deze mogelijkheid is gratis voor deelnemers met een Vast Buro. Lees meer in ons huishoudelijk reglement.

Is er een keuken?

Er is een ieniemienie keukentje Op Buro, daarom is er een koffiebar gemaakt en er is een koelkast.

Is er koffie?

Er is koffie- en theeapparatuur aanwezig. Ook is er een Nespresso apparaat, zodat je een enkel kopje koffie kunt zetten. Cupjes dien je zelf mee te nemen of je kunt een vrijwillige bijdrage in het centenpotje doen.

Zijn er coronamaatregelen getroffen?

In verband met corona is er een coronaprotocol geschreven. Burogenoten worden verzocht zich hieraan te houden.

Ik wil een Vast Buro voor 2 dagen, kan ik korting krijgen?

Een Vast Buro is interessant als je minimaal 2 dagen per week Op Buro wil werken. Bij het vaststellen van de prijs voor een Vast Buro is al rekening gehouden met het feit dat je waarschijnlijk niet elke werkdag aanwezig zal zijn (maar dat mag natuurlijk wel!).

Kan ik de huur van een Vast Buro opschorten voor vakantie?

Als je een jaar een Vast Buro huurt, ontvang je voor de 12e maand geen factuur. Hiermee worden de momenten dat je niet Op Buro aanwezig bent (bijvoorbeeld i.v.m. vakanties) gecompenseerd. 

Is er een opzegtermijn voor een Vast Buro?

Een Vast Buro is maandelijks opzegbaar met uitzondering van de eerste 6 maanden.

Hoe betaal ik de werkplek?

Je betaalt het gebruik van een Vast Buro per maand vooruit. Een Flex Buro of het gebruik van Op Buro privé betaal je ook vooruit. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Ik overweeg een Vast Buro, mag ik eerst testen?

Ja zeker! Je bent van harte welkom om een dagje sfeer te proeven Op Buro. Je kunt hiervoor een afspraak maken via onderstaand formulier of door een mail te sturen.

Op Buro | Vingerhoekhof 16A | 3401 BX IJSSELSTEIN | info@opburo.nl

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag!