Over ons

Jij en wij

Op Buro is een initiatief van Annemiek: “lang werkte ik aan mijn eigen keukentafel. Vaak was ik gauw afgeleid door huishoudelijke klusjes of leuke dingen met als gevolg dat ik aan het einde van de dag maar weinig gedaan had. Hierdoor kreeg ik behoefte om meer vorm te geven aan mijn werkdag.

In 2018 vond ik een creatieve werkplek in Hazerswoude-dorp. Niet echt om de hoek (ik woon in IJsselstein), maar het was fijn om een eigen werkplek te hebben. Ik ontmoette andere ondernemers, raakte geïnspireerd door anderen en ging met veel zin naar mijn werk.

Uiteindelijk ging ik op zoek naar een werkplek dicht bij huis. Ik vond dit knusse kantoor aan het Vingerhoekhof. Een kleine ruimte, maar groot genoeg om te delen met collega’s. Ik startte een (flex)werkplek voor zzp’ers.”

Op Buro bij…

Annemiek de Graauw

Annemiek de Graauw

Buro Kriebels

Annemiek helpt andere ondernemers met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Dit doet zij o.a. door haar ervaring in te zetten voor creatieve en technische oplossingen voor on- en offline zichtbaarheid, zodat deze ondernemers hun netwerk kunnen laten groeien en meer succes halen uit hun onderneming.

#opburobijannemiek

Mariola Dirkzwager

Mariola Dirkzwager

Comhairle

Mariola is tekstschrijver en schrijfcoach. Ze is gespecialiseerd in het schrijven van Blauwdrukteksten voor ondernemers. Teksten die zorgen voor (nieuwe) interne focus en een consistent en helder verhaal naar buiten toe. Teksten die je als ondernemer zichtbaarder maken dan je ooit bent geweest.

#opburobijmariola

Jij?

Jij?

Dan komt jouw bedrijfsnaam hier

Je hebt de ambitie om te groeien. Je werkt thuis, aan de keukentafel, maar hebt het gevoel dat dit het moment is om een stap te gaan maken. Je mist collega’s, het sparren, hetzelfde schuitje en ja, ook de vrijdagmiddagborrel.

Een eigen kantoor, een huurcontract en alle lasten… Dat is nog even geen optie. Voor ons ook niet! Daarom delen wij Op Buro graag met jou.

Doe eens gek, maak je eigen sprookje!

In de media

Fiona Langerak-Hessels schreef als ervaringsdeskundig een artikel over Op Buro voor het online platform “Indebuurt IJsselstein”. Je leest het hele artikel hier!

Indebuurt IJsselstein over Op Buro

Op Buro werken? Neem contact op!

14 + 3 =

Op Buro | Vingerhoekhof 16A | 3401 BX IJSSELSTEIN | info@opburo.nl

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag!