Over ons

Jij en wij

Op Buro is een initiatief van Annemiek: “lang heb ik aan mijn keukentafel gewerkt. Op een gegeven moment merkte ik dat er geen verschil meer was tussen een gewone werkdag en een vrije dag. Ook had ik aan het einde van de dag het gevoel dat ik maar weinig gedaan had.

In 2018 ging ik opzoek naar een werkplek buiten de deur. Ik kwam in contact met de Liefsfabriek in Hazerswoude-dorp. Niet echt om de hoek (ik woon in IJsselstein), maar het was fijn om een eigen werkplek te hebben. Ik ontmoette andere ondernemers, raakte geïnspireerd en ik ging doelgericht aan de slag met mijn werkzaamheden.

De Liefsfabriek stopte en daarom ging ik op zoek naar een nieuwe werkplek, het liefst in mijn eigen woonplaats. Ik vond dit knusse kantoor aan het Vingerhoekhof. Een kleine ruimte, maar groot genoeg om te delen met andere zzp’ers.”

#opburobij #burogenoten

Annemiek de Graauw

Annemiek de Graauw

Buro Kriebels

Annemiek maakt stempels van jouw logo of ontwerp. Organiseert workshops en neemt deel aan creatieve evenementen. Met haar liefde voor social media helpt zij ook andere ondernemers zichtbaar te zijn. 

#opburobijannemiek

Mariola Dirkzwager

Mariola Dirkzwager

Comhairle

Mariola is tekstschrijver en schrijfcoach. Ze is gespecialiseerd in het schrijven van Blauwdrukteksten voor ondernemers. Teksten die zorgen voor (nieuwe) interne focus en een consistent en helder verhaal naar buiten toe. Teksten die je als ondernemer zichtbaarder maken dan je ooit bent geweest.

#opburobijmariola

Jij?

Jij?

Dan komt jouw bedrijfsnaam hier

Je hebt de ambitie om te groeien. Je werkt thuis, aan de keukentafel, maar hebt het gevoel dat dit het moment is om een stap te gaan maken. Je mist collega’s, het sparren, hetzelfde schuitje en ja, ook de vrijdagmiddagborrel.

Een eigen kantoor, een huurcontract en alle lasten… Dat is nog even geen optie. Voor ons ook niet! Daarom delen wij Op Buro graag met jou.

Doe eens gek, maak je eigen sprookje!

Op Buro werken?
Kom een keer sfeer proeven met koffie/thee en koekjes.

 

11 + 2 =

Op Buro | Vingerhoekhof 16A | 3401 BX IJSSELSTEIN | info@opburo.nl

Pin It on Pinterest