Aanbieding voor de thuiswerker

Ben jij kampioen thuiswerken?

“We zijn dit jaar kampioen thuiswerken geworden. Maar ook al is dat het advies en in steeds meer bedrijven de norm, makkelijk is het niet altijd. Thuis kun je afgeleid raken: door de was, de buren, je kinderen, huisdieren of juist door eenzaamheid. Soms zou het fijn zijn om even een dag lekker te kunnen doorwerken, zonder stoorzenders.”

Deze eerste alinea van het artikel over Op Buro van Indebuurt IJsselstein bracht mij op het idee om thuiswerkers een mooie aanbieding te doen.

50% korting op een Flex Buro

Wil je meer structuur in je werkdag, meters maken en met een voldaan gevoel naar huis? Kom een dagje Op Buro werken. Ontvang in januari 50% korting op jouw werkdag Op Buro.

De prijs voor een Flex Buro is per dag en exclusief BTW.

x

Werken zonder stoorzenders

Z

Meters maken

Sparren met collega's

Aanbieding januari Flex Buro €12,50

Wat een fijne plek om te werken. Als liefhebber van staand werken, word ik heel gelukkig van het stabureau. De creatief ingerichte ruimte zorgt voor inspiratie en de gezelligheid van collega’s maakt mijn dag compleet.

Melissa

Thuiswerken en kids gaan niet samen met een overvolle to-do-list. Zo af en toe plan ik een dagje Op Buro en werk ik mijn hele lijstje af om er daarna weer helemaal te kunnen zijn voor mijn gezin.

Sandra

Wat een fijn plekje in hartje IJsselstein. De koffie is er goed en je kunt van gedachten wisselen met andere ondernemers. Zeker een aanrader als je eens weg wilt van je thuiswerkplek!

Fiona

Jaaa, dit wil ik! 

Jaaa, dit wil ik!

10 + 6 =

Op Buro | Vingerhoekhof 16A | 3401 BX IJSSELSTEIN | info@opburo.nl

Pin It on Pinterest